MINECRAFT SERVER HOSTING || PlanetNode [Nederlands/Dutch]

Hosting Pro Minecraft – MINECRAFT SERVER HOSTING || PlanetNode [Nederlands/Dutch]


MINECRAFT SERVER HOSTING || PlanetNode [Nederlands/Dutch]

Hosting Pro Minecraft

Welkom bij The BelgiumGames! In deze video laat ik jullie een hosting zien waar je veel kunt krijgen voor een kleine prijs en dat is PlanetNode. Veel kijkplezier.

you search:

Hosting Pro Minecraft

MINECRAFT SERVER HOSTING || PlanetNode [Nederlands/Dutch]

27 thoughts on “Hosting Pro Minecraft – MINECRAFT SERVER HOSTING || PlanetNode [Nederlands/Dutch]

  1. Dag Jens, ik heb je video aandachtig bekeken en toegepast. Ik heb mijn 1ste minecraft server kunnen creëren, bedankt daarvoor. Ik heb je video slaafs gevolgd en een spibot versie 1.12 geïnstalleerd. Ik wil echter de versie 1.14.4. Hoe kan ik dit realiseren?

  2. Leuke video jens, maar ik had nog wel een vraagje want ik heb een bug dat als ik je bijvoorbeeld een permission geef dat als je disconnect hem niet meer hebt en als ik men server restart wel weer en dit is de hele tijd zo. Weet jij waar of hoe ik dit misschien zou kunnen oplossen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *